Slecht bericht

Vrijdag 23 mei 2014,

Gisteren zijn we erg geschrokken van het telefoontje wat Dennis kreeg over de uitslag van de ruggenmergprik. Er was gezegd dat er een kleine kans was dat er tijdens de operatie besmette cellen in zijn ruggenmerg terecht zouden komen. Nu is dat helaas toch gebeurd. Het hele programma wordt nu omgegooid. Hij zou a.s. maandag beginnen met bestraling, maar nu wordt er eerst met chemo gestart. Daar hebben wij a.s. dinsdag onze eerste afspraak voor. Jullie begrijpen dat we erg aangeslagen waren toen we dit slechte bericht hoorden. Wady is gelijk naar ons toegekomen om ons te ondersteunen. We hebben flink gehuild en daarna ons weer herpakt. Dennis reageerde zoals hij elke keer na slecht nieuws doet. Eerst alles voor zich zelf op een rijtje zetten en toen Wady zei gvd het was zo kleine kans, antwoordde Dennis,” weet je wat een kleine kans was, dat ik goed uit de operatie zou komen!” Dus hij zette er gelijk iets positiefs tegenover. Hij zei gelijk dat de boxer van zijn zitkamer naar zijn nachtkastje moest. Want Dennis gaat weer vechten. Ze hebben geconstateerd dat het pas na de operatie in zijn ruggenmerg is terecht gekomen. Want voor de operatie hadden ze het nog gecontroleerd en toen zat het er nog niet. Omdat het er nog zo kort zit hebben we goede hoop! We gaan er weer voor en hebben afgesproken dat we er tot dinsdag fijne dagen van gaan maken!

 

 

7 thoughts on “Slecht bericht

 1. Lieve Dennis,

  Een echte vechter geeft nooit op. Ja, jij bent een echte vechter die nooit zal opgeven. Blijf positief en vecht door, voor jezelf en voor je lieve ouders.

  Veel liefs,
  Rosa

 2. Jeetje Dennis, Wally en Ger, wat een domper zeg…..
  zo blij dat er nu wat rust zou komen, zo samen thuis.

  Heel veel sterkte !!!

 3. danielle van donge

  Lieve dennis,

  Ik ben er helemaal stil van wat ik net over je heb ontdekt.. maar ik weet dat jij een vechter en strijder bent die alles overwint! Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en kom er snel weer bovenop! Je hebt gelukkig een heel leger aan mensen om je heen die je steunen zo te zien.

  Liefs danielle

 4. Gvd……K……..wat moet je hier nu op zeggen?!?!? Vooral positief blijven, zoals Dennis zich ook weer door deze periode heen zal boksen/knokken.
  Veel sterkte lieve schatten. Marianne

 5. Michael en Meeke

  We volgen jullie blog. Fijn om zo op de hoogte te blijven.
  Heel veel sterkte toegewenst. Het moet goed gaan komen.
  Michael en Meeke.

 6. Yvonne van Dinten

  Lieve Dennis,

  Geen goed bericht maar het positieve is dat dit tot nog toe de enige complicatie is na de operatie. Door 1 hobbel laat jij je niet kisten! We gaan er gewoon weer voor met z.n allen en tussendoor lekker genieten.

 7. Connie en Frans

  Jeetje denk je net dat het de goede kant opgaat komt er zo’n tegenvaller! Wat oneerlijk allemaal……wij denken aan jullie!!!connie en Frans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>