Voorbereiding op het vervolgtraject

Woensdag 21 mei 2014,

Gisteren, dinsdag, zijn Dennis ik al naar Amsterdam vertrokken omdat hij woensdagochtend vroeg een afspraak had voor een ruggenmergprik. Dinsdagmiddag zijn we bij Appco langs geweest en iedereen was blij om Dennis weer te zien. Dinsdagavond zijn Dennis en ik uit eten geweest bij de “Biertuin”. Ouderwets gezellig. Daarna zijn we naar Dennis zijn huis in Amsterdam gegaan, wat voor Dennis de laatste keer was dat hij in zijn huis was. Eind mei moet het huis leeg zijn. Verder zijn onze dagen gevuld met veel aanloop en gezelligheid! Het is fijn om zo bij elkaar te zijn!

De uitslag van de ruggenmergprik bepaald de intensiteit en intensiviteit van het vervolg traject. A.s. vrijdag krijgen we hopelijk de uitslag. Dan wordt er tevens een proefbestraling gedaan. Spannende dagen voor de uitslag van de ruggenmergprik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>