Koorts!

Zondag 19 Oktober 2014,

Vorige week vrijdag op Dennis zijn verjaardag zijn we naar Eindhoven gegaan waar hij zaterdag een rally van zijn werk had. Hij was er ’s-Morgens mentaal niet goed aan toe. Aangekomen in het hotel heeft hij eerst een paar uur geslapen. ’s avonds hebben we in het hotel gegeten en heeft Alexandra (goede vriendin en collega van Dennis) met ons meegegeten. Tijdens het eten was hij erg stil en zat duidelijk niet goed in zijn vel. We maakten ons zorgen over de zaterdag hoe dat zou gaan verlopen. Zaterdagmorgen zijn we naar de rally gegaan. Dennis was nerveus, maar zodra we daar binnenstapten viel alles van hem af en voelde het voor hem alsof hij in een warm bad terecht kwam en wij ook! We dachten dat hij het niet lang vol zou houden, maar door de enorme positiviteit en lieve aandacht van iedereen heeft hij het heel de dag vol gehouden. Het was wel enorm emotioneel toen 400 man Happy Birthday voor hem zongen. Kortom een hele goede dag. Zaterdagmiddag in de namiddag thuis gekomen is Dennis gelijk naar bed gegaan voor een paar uurtjes, maar uiteindelijk werd hij zondagmorgen pas om 9 uur wakker. Zondagmiddag naar Opa en Oma om de verjaardag van Oma te vieren.

Op maandag merkten we dat er een mentale omslag had plaats gevonden. Hij lachte weer en had weer meer eetlust en energie. De zaterdag op zijn werk had hem duidelijk goed gedaan! Zo is het de dagen erna ook gebleven. Dinsdag was chemo-dag. Alles ging goed. Woensdag voelde hij zich overdag perfect. Naar de bioscoop met Wal en daarna nog lunchen. Daarna was hij wel erg moe en is weer een paar uur gaan slapen. Donderdag rustig aan gedaan omdat hij ’s avonds door 2 vrienden uit Amsterdam werd opgehaald om lekker bij Catch op Scheveningen te gaan eten. Daar kreeg hij wel al koude rillingen en ’s morgens was dat nog erger. Hij bleek koorts te hebben. Wally heeft het AMC gebeld en Dennis moest gelijk komen. Met de taxi zijn ze daar heen gegaan. (Ik was aan het werk.) Daar kreeg hij allerlei onderzoeken, waaronder een longfoto. Ze waren in het ziekenhuis bang voor longontsteking, maar Dennis en Wally kunnen door alles wat er afgelopen half jaar is gebeurd niet meer helder nadenken en op zulke momenten spelen er de meest verschrikkelijke scenario’s af in hun hoofd. Wally laat dat uiteraard niet aan Dennis merken en spreekt hem constant moed in. Maar van binnen gaat ze kapot, zeker nadat de arts met de uitslag kwam en de deur sloot nadat deze de hele tijd had open gestaan. Alles van 3 april kwam weer terug toen we hoorden dat Dennis een hersentumor had. En toen deden ze ook de deur dicht om het slechte nieuws aan ons te vertellen.

Dus kunt u zich voorstellen wat er door Wally heen ging. Gelukkig geen nare berichten, ze zagen wel dat de bloedwaarden wat afnamen, maar dat is logisch in deze fase van het proces. Hij mocht naar huis maar we moesten wel elk uur de temperatuur in de gaten houden. En zodra de koorts zou oplopen moeten we ons weer melden in het AMC. Want het zou zo maar weer kunnen veranderen. De koude rillingen zijn afgenomen maar hij heeft nu nog steeds verhoging. En wordt gek van het binnen zitten. Hij wil eruit!

Dinsdag wordt Dennis opgenomen in het AMC voor 3 dagen om een intensieve chemo te krijgen en we hopen dat het doorgaat. Maar houden er rekening mee gezien de afgelopen dagen dat het uitgesteld kan worden. Dennis wil daar niets van weten, die zegt het gaat door! Het moet!

 

9 thoughts on “Koorts!

 1. Lieve Dennis,
  Ik hoop en ga er eigenlijk vanzelfsprekend vanuit dat je de afgelopen dagen goed bent doorgekomen in het AMC.
  Ga door met boksen gozer!!!!!!!! Je kunt het, dat heb je de afgelopen periode wel laten zien. En ach een dipje op zijn tijd…

 2. Hopelijk is de koorts as. dinsdag helemaal weg zodat Dennis met de intensieve behandeling kan starten. Sterkte en succes met de behandeling. Een knuffel van Sonja & Enno

 3. Heel begrijpelijk hoe een angstig moment dat is geweest. Ik spreek uit ervaring. Ik heb deze momenten met mijn man gehad. Gelukkig was de angst voor Wally en Dennis niet nodig. Houd moed! Achter de wolken schijnt de zon!

 4. Lieverds,allereerst de hevige schrik na sluiten van de deur,wat moet dat een vreselijke ervaring zijn,maar gelukkig alles goed lieve Dennis Opa en ik wensen je heel veel sterkte en wij weten hoe sterk je bent .Je bent een bokser daar vertrouwen wij op ,veel liefs.

 5. Dennis hou de moed erin , het ergste heb je gehad ( de operatie) nu de nasleep. Veel sterkte in deze harde strijd . Ook dat gaat je lukken . Xxx

 6. Bedankt voor de update Ger. De rillingen gingen door me heen toen je schreef over het sluiten van de deur. Ik kan me niet voorstellen wat er op dat moment door Dennis en Wally heen moet zijn gegaan.

  Veel kracht, liefs Rick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>