Genieten van het leven

 

10410119_10203083797869838_5876222118165166132_n1

Woensdag 11 juni 2014,

Dennis heeft de chemo goed doorstaan, de eerste dagen was hij nog wat moe, maar verder voelde hij zich goed. Daardoor geniet hij nu elke dag met de mensen die dicht bij hem staan, familie en vrienden. Veel leuke afspraken en hij maakt van elke dag een feestje. Van de week is hij met de trein naar het kantoor in Amsterdam gegaan en heeft hij in een meeting zijn verhaal gedaan. Dat was goed om te doen, maar ook emotioneel voor Dennis. Daarna is hij met James gaan lunchen. ’s-Avonds wilde hij nog uit eten met ons en zijn we naar Kijkduin geweest. Dat bleek de volgende dag teveel van het goede. Zaterdag voelde hij zich niet lekker en heeft hij heel de dag op de bank gelegen. Hij moet het wat beter doseren. De komende dagen heeft hij nog enkele afspraken en hij verheugd zich op het WK. Volgende week dinsdag en woensdag heeft hij de volgende chemo. We hopen dat hij er net zo op reageert als de vorige keer!

5 thoughts on “Genieten van het leven

 1. Carel en Ria Swarte

  Lieve Dennis, Wally en Ger.
  Fijn dat Dennis goed reageert op de chemo en weer kan genieten van gezellige dingen met familie en vrienden. Wij wensen jullie veel sterkte in de komende periode en ondertussen natuurlijk genieten van het WK en de Tour de France.
  Hartelijke groeten van Carel en Ria Swarte

 2. Lieve Dennis,
  Helaas heb ik je vorige week misgelopen, want je was gewoon ff naar Amsterdam met de trein. Moet kunnen toch. Hopelijk is alles goed gegaan.
  Voor deze komende dagen wens ik je weer heel veel sterkte met de chemo’s.
  Als Oranje kan winnen, dan kun jij het zeker!!!!!

 3. Jammer dat we elkaar niet ontmoet hebben op de housewarmingparty bij Kas. Onze zorg is nu mijn moeder maar we blijven jullie volgen en voor de volgende kuur sterkte met een goed resultaat.
  Liefs En & Son

 4. moeder van Vincent Goutier

  Fijn om te lezen dat het zo goed gaat.
  Wally, Ger en Dennis alle sterkte gewenst. Ik weet wat jullie doormaken.

  Een hartelijke groet van Janny Goutier, de moeder van Vincent

 5. Wat mooi om jullie blog te lezen. Ik ken je niet persoonlijk Dennis, maar wens je heel veel sterkte.
  Wally en Ger ook veel sterkte.
  Lieve yoga groetjes van Coby Seesink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>