Blok 2 gaat beginnen, bestraling

Dinsdag 8 Juli 2014,

De chemo heeft Dennis weer goed doorstaan, de enige maar wel bijzonder vervelende bijwerking was hyperactiviteit. Zowel in zijn hoofd als in zijn lijf. Constant het gevoel dat je moet bewegen. Dus ik ben weer vaak met hem aan de wandel gegaan. Gelukkig was het na 2 dagen over. Daarna heeft hij weer met ons en met vrienden veel leuke dingen gedaan. Ze komen naar Zoetermeer want reizen met openbaar vervoer is op dit moment niet raadzaam.

Verleden week had hij een afspraak bij radiologie om een nieuw masker en een ct-scan te laten maken. Gelukkig hadden ze het eerder gemaakte masker bewaard en dat paste nog. Volgende week maandag moet hij een proef bestraling ondergaan en de woensdag daarna begint de definitieve bestraling die 5 weken lang iedere werkdag gaat duren en daar tussendoor nog 3 maal lichtere chemo voor extra boots! Op dit moment heeft hij erg veel last van, denken wij, hooikoorts. Daar heeft hij nu medicijnen voor, hopelijk werken ze snel. Dennis blijft zoals altijd positief, maar heeft ook zijn mindere mentale momenten, vooral als hij ziet dat zijn vrienden feest vieren na iedere WK-overwinning van het Nederlands Elftal. Hij beseft dan des te meer dat hij een hoop gezelligheid moet missen. Hij heeft het er ook vaak moeilijk mee dat hij niet aanwezig kan zijn op zijn werk. Dat zijn gelukkig korte momenten en zoals Dennis betaamt herpakt hij zich weer snel! Hij gaat er weer voor!

 

 

One thought on “Blok 2 gaat beginnen, bestraling

 1. Wat fijn Dennis, dat ik je nu eens ontmoet heb op de koffie bij je moeder.
  Natuurlijk had ik al veel gehoord over je en lees ik jouw blog.
  Je komt erg positief over, al heb je natuurlijk de nodige moeilijke momenten.
  En wat fijn, dat het masker nog past. Een belasting minder.
  Geniet van het voetballen en veel sterkte met de bestralingen.
  Hopelijk kan ik in Frankrijk op de hoogte blijven via WiFi.
  Lieve yogagroetjes voor iedereen van Coby Seesink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>