Blijdschap en teleurstelling

Maandag 28 april 2014

Weer een heftige dag, neuroloog is bij Dennis langs geweest en heeft verteld dat er geen uitzaaingen zijn in het ruggenmerg. Hoe bestaat dat er in slechte tijden toch goed nieuws bestaat, echt geweldig. Roberta heeft lekker brownies gemaakt voor bij de koffie, ze smaken heerlijk. Cees en Marion zijn vanmiddag langs geweest, eerst beneden koffie gedronken en daarna boven bij Dennis gezeten, aan het eind van het bezoek was hij erg moe en zei dat hij even ging slapen. Op dat moment kwam Timoty langs, wat Dennis nooit deed hij nu wel en zei dat hij ging slapen. Daarna kwam Wady om voorbereidingen te treffen voor het blog. Achtereenvolgens kwamen Freek, Myron, Alexandra, Ernst Jan en Sella die tot 21.30 uur bleef zitten en heerlijk gebak had meegenomen, omdat ze morgen jarig is.

Dinsdag 29 april 2014,

Vandaag weer een bijzondere dag, ze volgen elkaar op. Vandaag kwamen onverwachts de Neurochirurg langs om ons te vertellen dat er 50% kans bestaat dat de operatie wordt uitgesteld naar a.s. maandag 5 mei. Uiteindelijk wordt omstreeks 16.00 uur duidelijk dat de operatie wordt uitgesteld naar maandag. Wat een deceptie. Na ongeveer 2 uur herpakt Dennis zich en ziet (hoe bestaat het) weer voordelen, hij kan aansterken door meer te lopen en goed te eten. Wat een kanjer, dat telkens weer uit negatieve dingen de positieve dingen weet te halen. Vandaag een zeer drukke dag, eerste was Nick later kwam Simon nog langs en dat deed Dennis echt goed. Tevens waren Freek, Jeffrey, Timotey en Jan langs geweest. De dames zaten in de familie ruimte te wachten, Femke, Moana en Roberta. Later zijn Cristel en Theranda nog langs geweest, later op de avond is Cindy ook nog gekomen. Zij van de bloemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>