Aanloop naar Blok 3

Dinsdag 16 September 2014,

Lieve mensen.

We weten dat dit blog door heel veel mensen wordt gelezen en we stellen dat zeer op prijs. U begrijpt dat wij niet op alle reactie’s kunnen reageren die op het blog staan. Als u toch een reactie wilt zendt dan een e-mail naar Ger.   ger.de.graaf@casema.nl

De afgelopen weken hebben we genoten, prachtig weer, veel leuke dingen gedaan. Waaronder een weekend naar Maastricht. Veel naar het strand geweest en Dennis ging ook regelmatig naar vrienden/vriendinnen in Amsterdam.

Vandaag zijn we naar de Oncoloog geweest in het AMC om het vervolgtraject te bespreken. Dennis had een hele vragenlijst gemaakt. Hij krijgt de laatste tijd veel vragen over hoe het met hem gaat en of “het” aanslaat. Dit maakte hem onzeker. Vandaar die vragenlijst. Hij vertelde dit aan de Oncoloog. Dennis zei haar dat hij van de Neurochirurg en van de bestralingsarts positieve berichten had gehoord en dat hij dat van Oncologie tot nu toe niet had vernomen. Hij vroeg zich af waarom hij geen scan kreeg om te kijken hoe het ervoor staat. Ze stelde hem gelijk gerust en legde hem uit dat een scan totaal niet nodig was, omdat hij geen tumor meer in zijn hoofd heeft (voor 100 % weg) en de cellen in zijn ruggenmerg zijn geen tumoren, dus de behandeling is erop gericht om de cellen te vernietigen. En ze zijn ervan overtuigd dat dat gaat lukken. Ze las ook nog de brief voor van het hoofd Oncologie, waarin stond dat de prognose totale genezing is! U begrijpt hoe blij we waren met deze mededeling! Ze vertelde wel dat het nog een lange zware weg is.

Blok 3 begint op 30 September en gaat er als volgt uitzien:

Chemo op dag 1, chemo op dag 8, chemo op dag 15, chemo op dag 22 met een opname van 3 dagen/2 nachten en dan 3 weken rust tot dag 43 en daarna begint het weer opnieuw en dat in totaal 4 keer. Als het iedere keer doorgaat is hij eind februari 2015 klaar. En nu nog even lekker 14 dagen rust!

 

 

 

 

5 thoughts on “Aanloop naar Blok 3

 1. Ook wij willen jou, Dennis, en natuurlijk je ouders, heel veel sterkte en positieve kracht toewensen met het volgende “blok”! Het gaat de goede kant op en je boksers-mentaliteit houdt je sterk! Ook namens Fred, Amy en Sam de hartelijke groetjes aan jullie allemaal. Dennis, je hebt erg indruk op Sam gemaakt toen jullie bij Yuri waren. Hij vond het heel leuk om jou (weer) te ontmoeten, maar de 1e keer in Spanje kon hij zich niet zo goed herinneren omdat hij nog een stukje jonger was. Hij heeft veel respect voor je vooral de manier hoe je je er zo doorheen slaat!
  Liefs van ons allemaal, hou jullie taai!

 2. Ik wil jullie graag feliciteren met de gegeven prognose ! ook heel veel succes en sterkte gewenst de komende maanden.
  Groeten van ons en ook van Jeroen en Eric

 3. rob en cornelie van der tang

  Hallo Dennis, Wally en Ger,
  Wat fijn om die goede berichten te horen!!! Ik wens jullie heel veel sterkte met het volgende blok.
  Groetjes van ons allebei en ook van Stephanie en Nicole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>