Terug in Zoetermeer.

fotoZaterdag 17 mei 2014,

Donderdag had Dennis belangrijke afspraken met de radiotherapeuten. Er werd hem een masker aangemeten die hij steeds met de bestraling op moet en er werden strepen op zijn lichaam getekend omdat ook zijn hele ruggenmerg bestraald moet worden. Wij zijn aan het inpakken geslagen, hebben een busje gehuurd en hebben de meeste spullen naar Zoetermeer gebracht. Aangekomen in Zoetermeer kregen we hulp van Ivo en Cas die alle nieuwe meubels voor Dennis zijn kamer in elkaar hebben gezet. Wally is in Zoetermeer gebleven om morgen zijn kamer in te richten. Vrijdag kwamen er nog enkele vriendinnen van het werk wat drinken en lieten Dennis de speech horen die Simon had gehouden op het black tie event afgelopen zaterdagavond, hij sprak over Dennis zijn positiviteit en vechtersmentaliteit. Kippenvel! 400 mensen gaven een staande ovatie. Daarna vertrokken Dennis en ik naar Zoetermeer waar Wally de vlag had uitgehangen. Wat waren we blij en dankbaar dat hij weer thuis was na 6 slopende weken in het AMC. Lieve familie en vrienden hadden de yoga-ruimte omgebouwd tot zitkamer zodat hij een fijne plek heeft om zich terug te trekken en zijn vrienden kan ontvangen. Hij vond het prachtig! Later kwamen Wady en Wieneke nog gezellig langs.  Vandaag, zaterdag, een drukke dag. De zon scheen, Dennis wilde naar Kijkduin om frisse lucht in te ademen. Later nog langs Opa en Oma geweest, die blij verrast waren om hem weer te zien. In de namiddag kwam goede vriend Nick langs en heeft samen met ons Barcelona-Atletico Madrid gekeken. Kortom mooie, maar enerverende dagen!

 

 

4 thoughts on “Terug in Zoetermeer.

 1. (Tante) Toos en Christa

  Oer vervelend zo’n tegenslag. Gelukkig pakken zij het gelijk aan. Veel sterkte met de behandelingen en blijf positief!!!!

 2. Abdel Harrachi

  Lieve Dennis,

  Ik had de speech van Simon in Londen bijgewoond. Ik moet je vertellen dat ik het niet droog heb gehouden en velen met mij. Iedereen die ik daar sprak kende jou, en jij werd geprezen om jouw positivisme. Je bent een fantastische vent en een groot voorbeeld voor ons allen. Ik was blij dat ik gisteren even heb kunnen zien/spreken. Ik kan niet wachten totdat jij de werkvloer weer ‘besmet’ met jouw levenslust en positivisme. Tot die tijd ben je in goede handen in Zoetermeer. Sterkte met de ruggenmergprik vandaag en met het vervolgtraject en zie je zeer snel.

  Je maat Abdel

 3. Lieve Dennis, Wally en Ger,
  Toppie dat hij weer bij jullie thuis is!!!!!!En al heerlijk genoten van een zonnetje in Kijkduin op een terras!!! Wie had dat kunnen denken na de afgelopen weken…..Heel veel sterkte ook de komende weken met de bestralingen. En laat je maar lekker verwennen door je Ma en Pa. Zo’n positieve vent als jij laat zich zeker ook door deze narigheid niet kisten. Je hebt tenslotte de genen van Wally en Ger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>