Intensieve dagen

Woensdag 14 mei 2014,

Maandag heeft Dennis zijn eerste kilometers in de buitenlucht gemaakt, we zijn samen door het Oosterpark gelopen. Hij probeert vanaf nu iedere dag een stukje verder te lopen. Hij doet ook thuis veel oefeningen, vooral om het hoofd weer soepel te krijgen. Gisteren hadden we een belangrijke afspraak met 2 radiotherapeuten om Dennis voor te bereiden op de bestraling. Het was een gesprek van 2 uur, wat erg vermoeiend was voor Dennis. Morgen, 15 mei, wordt er een masker gemaakt voor Dennis, dat is nodig voor de bestraling. Volgende week maandag of dinsdag wordt er een punctie uit het ruggenmerg gehaald en naar aanleiding van deze uitslag wordt er een verder behandelplan opgesteld. Er wordt eerst intensief het hoofd en het ruggenmerg bestraalt, dat duurt 4 weken, van maandag t/m vrijdag, dus 20 keer. Daarna nog 11 keer alleen het hoofd. Iedere week wordt er bloed bij hem geprikt om te kijken hoe de bloedwaarden zijn, het is een vrij intensieve bestraling. Zoals het er nu naar uit ziet beginnen ze op 26 mei en is hij op 7 juli klaar met de bestraling. De artsen zijn verbaasd over de snelle progressie die hij maakt.

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Intensieve dagen

  1. Willem Ruitenberg

    Fijn dat Dennis nu snel thuis komt. Hopelijk lukt het om de hoeveelheid bezoek een beetje onder controle te houden. Wel fijn om de regie nu in eigen hand te hebben.
    Denk ook wel eens aan jullie zelf!
    Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>